Uusi Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on julkaistu

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on osoittanut tarpeellisuutensa ja suosionsa franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneitten keskuudessa. Päivitetty julkaisu on juuri tullut painosta ja sen digitaalinen näköisversio julkaistu. Lisäksi Opas löytyy myös nettisivuina osoitteesta: www.franchisingyrittaja.fi.

Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on laajasti ketjujen ja yritysneuvontapisteiden käytössä oleva julkaisu, joka on nyt päivitetty ja juuri julkaistu. Ko. tahot sekä FranCon Groupin eri liiketoiminnat ja Suomen Franchising-Yhdistys jakavat opasta maksutta franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Opas kolmessa kanavassa

Painetun julkaisun lisäksi Opas on luettavissa digitaalisena näköisjulkaisuna mm. Franchise Newsin, FranConin, Franchise Business Collegen ja Ketju.fin sivustoilla. Lisäksi jakelua täydentää merkittävästi franchisingyrittaja.fi -nettisivusto, josta löytyy kaikki oppaan asiat.


”Tie Franchisingyrittäjäksi -opas on ainoa maksuton, suomenkielinen tietolähde franchisingyrittäjyydestä ja siksi hyvin tarpeellinen julkaisu markkinoilla. Ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneilla ei useinkaan ole aikaisempaa kokemusta franchisingista, jonka vuoksi tämä opas on erinomainen perustiedon avunantaja ennen päätöksen tekoa.”, kertoo projektipäällikkö Katja Makkonen Franchise Newsistä, joka on julkaisun tuottaja.

”Kesällä tehdyn Franchising Barometrin mukaan yli puolet (55 %) Suomessa toimivista franchisingketjuista arvioi, että ketjun yrittäjien määrä kasvaa tulevan vuoden aikana. Avoimia yrittäjäpaikkoja on siis ketjuissa paljon tarjolla. Uskonkin, että Tie Franchisingyrittäjäksi -oppaalle riittää runsaasti kiinnostusta markkinoilla. Lisäksi useat ketjut käyttävät opasta apuvälineenä yrittäjärekrytoinnissa, koska ne ovat huomanneet julkaisun lisäarvon omalle toiminnalleen”, toteaa puolestaan franchisingasiantuntija Henri Laakso FranCon Franchise Consultingista.

Painettua opasta voi tilata jaettavaksi pelkillä postimaksuilla Franchise Newsin toimistolta sähköpostitse: news@franchisenews.fi.


LUE OPAS DIGITAALISENA TÄSTÄ: DIGIOPAS

JA NETTISIVUILTA TÄSTÄ: FRANCHISINGYRITTAJA.FI


Franchise Business College 22.12.2023

Siirry sivun alkuun