Yhteistyössä

FranCon Franchise Consulting

FranCon Franchise Consulting on yksityinen, alansa johtava suomalainen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consulting toimii neutraalina - ketjuista ja alan yhdistyksistä riippumattomana - asiantuntijana tarjoten osaamistaan franchisingliiketoiminnan eri vaiheisiin.
       

Ketju.fi

Ketju.fi on kohtaamispaikka netissä yrittäjyydestä kiinnostuneille henkilöille ja uusia yrittäjiä hakeville ketjuille. Ketju.fi tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua eri ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin sekä avoinna oleviin yrittäjäpaikkoihin. Ketju.fi-sivusto tarjoaa ketjuille tehokkaan välineen yrittäjärekrytointiin.


Franchisenews.fi

Franchisenews.fi on franchisingalan uutispalvelu, josta löytyvät kootusti franchisingmaailman ajankohtaiset uutiset, tapahtumat, nimitykset jne. Sivustolla julkaistaan myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Franchise News-lehti digilehtenä. Uuden palvelun kautta pysyt entistä paremmin ajan tasalla, mitä franchisingmarkkinoilla tapahtuu.


 
Suomen Franchising-Yhdistys

Vuonna 1988 perustettu Suomen Franchising-Yhdistys (SFY) tarjoaa ajankohtaista tietoa franchisingista. Yhdistyksen tehtävänä on palvella franchisingyrityksiä ja franchisingtoiminnasta kiinnostuneita tahoja. SFY ylläpitää ja kehittää franchisingin Eettisiä Sääntöjä ja järjestää seminaareja ja koulutustapahtumia. SFY tekee myös yhteistyötä eri tahojen kanssa, jotta franchisingtoiminta kehittyisi.
 
Siirry sivun alkuun