DiFM Diploma in Franchise Management


Mikä?

Diploma in Franchise Management -“ DiFM - on ketjujohtamisen korkeakoulu! DiFM:n tavoitteena on jakaa tieto-taitoa ketjuliiketoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen. Ohjelmassa käydään läpi kaikki franchisingliiketoiminnan oleellisimmat osa-alueet yrittäjärekrytoinnista ketjunohjaukseen. Sen aikana keskitytään ennen kaikkea oman ketjun ajankohtaisten kehittämishaasteiden ratkomiseen, johon saa myös henkilökohtaisen ohjauksen. Valmentajina toimivat franchisingtoiminnan ja ketjujohtamisen parhaat asiantuntijat -“ franchisingkonsultit, kokeneet ketjujohtajat, yrittäjät ja sidosryhmien edustajat.

Kenelle?

DiFM on monipuolinen valmennusohjelma ketjun johto- ja kehitystehtävissä työskenteleville - toimitusjohtajille, ketjujohtajille, franchisingpäälliköille, kehityspäälliköille, alue-/kenttäjohtajille ja muille vastaavissa tehtävissä työskenteleville henkilöille titteliin katsomatta. Tehokas ja intensiivinen, mutta samalla pitkäkestoinen ja kokonaisvaltainen ohjelma tarjoaa ketjujohtajalle keinoja sekä itsensä että koko ketjun kehittämiseen. Lisäksi DiFM tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua muiden ketjujohtajien kanssa.

Miten?

Valmennus koostuu yhteensä viidestä lähiopetusjaksosta. Neljä ensimmäistä jaksoa pidetään Hämeenkylän kartanossa tiiviinä kahden päivän työskentelyjaksoina ja valmennuksen viimeinen jakso on kansainvälinen jakso, jossa tutustutaan kansainväliseen franchisingtoimintaan. Lähiopetusjaksojen lisäksi keskeisessä roolissa on ohjattu itseopiskelu. Ohjelman aikana jokainen osallistuja laatii kaksi käytännönläheisen diplomityötä: 1. Oman ketjun / vastuualueen kehittämisohjelman sekä 2. Oman johtajuuden kehittämissuunnitelman. Molempien työstämiseen saa tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen.

Milloin?

Seuraavan valmennuksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta

Valmennuksen hinta: 5.450€ + alv.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut DiFM -valmennuksesta ja haluat lisätietoa, täytäthän yhteystietosi tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.

 
Siirry sivun alkuun