UUTTA: Franchising Basics Anytime -webinaari

Opiskele tai kertaa franchisingtoiminnan periaatteita ja ketjun rakentamisen/johtamisen aakkosia milloin tahansa, missä tahansa ja kuinka usein tahansa! Tunnin mittainen webinaaritallenne nyt tilattavissa ja kuunneltavissa hintaan 75 e + alv. (live-webinaarin hinta 95€ + alv.)

Mikä?

Suunnitteletko franchisingketjun rakentamista tai onko rakentaminen jo käynnissä? Haluatko ymmärtää franchisingtoimintaa paremmin tai saada ideoita ketjusi kehittämiselle? Tai kenties haluat vain ymmärtää, mistä franchisingliiketoiminnassa on kysymys.

Webinaari vastaa kysymyksiin, kuten:

· mitä franchisingliiketoiminta on?

· mitä elementtejä toimivaan franchisingyhteistyöhön sisältyy?

· mitä tulee ottaa huomioon, kun suunnittelee franchisingtoiminnan aloittamista?

Kenelle?

Franchising Basics -webinaari on suunnattu erityisesti kaikille franchisingketjun perustamista pohtiville, uusille henkilöille ketjujohdossa sekä ketjuja palvelevissa organisaatioissa työskenteleville.

Tunnin mittainen webinaaritallenne nyt tilattavissa ja kuunneltavissa hintaan 75 e + alv. (live-webinaarin hinta 95€ + alv.)

Tilaa webinaaritallenne täyttämällä yhteystietosi alle. 

Tietosi tallentuu automaattisesti FranCon-ryhmän (FranCon, Franchise Business College, Franchise News ja Ketju.fi) -asiakasrekisteriin. Mikäli haluat poistua postituslistalta, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info(at)fbc.fi.


 










Oletko







rekisteri- ja tietosuojaselosteen *

Siirry sivun alkuun