CFM - Certified Franchise Manager – valmennusohjelma

Työskenteletkö franchisingketjun ohjauksessa? Haluatko kehittyä ketjupäällikkönä ja yrittäjien ohjaajana? Tämä valmennusohjelma on suunniteltu juuri Sinulle. Seuraava valmennusohjelma käynnistyy 24.9.2024.


Mitä?

Certified Franchise Manager - CFM - on avoin ketjujohtamisen valmennusohjelma! CFM:n missiona on ketjupäälliköiden ammatillinen kehittäminen yrittäjien toiminnan ohjaamisessa. Ohjelmassa ketjupäälliköt eri ketjuista pääsevät yhdessä kehittämään tietojaan ja taitojaan mm.:

  • Franchisingtoiminnan ja ketjujohtamisen periaatteissa,
  • Franchisingyrittäjän liiketoiminnan ohjaamisessa,
  • Esiintymisessä ja vaikuttamisessa,
  • Erilaisten yrittäjien ohjaamisessa erilaisissa tilanteissa ja
  • Itsensä ja oman työn johtamisessa.

Valmennusohjelman aikana keskitytään myös oman vastuualueen ajankohtaisten kehittämishaasteiden ratkomiseen, johon osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta. Valmentajina toimivat franchisingtoiminnan ja yrittäjän ohjaamisen parhaat asiantuntijat, vuorovaikutusvalmentajat, kokeneet ketjujohtajat ja sidosryhmien edustajat. Myös samassa valmennusryhmässä mukana olevat kollegat toisista ketjuista toimivat erinomaisina kokemussparraajina. Valmennusohjelma valmentaa sinut samalla suorittamaan virallisen ammattitutkinnon Yritysneuvonnan osaamisalalla.

Kenelle?

Valmennusohjelma on tarkoitettu ennen kaikkea franchisingketjuissa työskenteleville franchise managereille eli ketjupäälliköille. Olitpa sitten franchisingpäällikkö/-johtaja, aluepäällikkö/-johtaja, yrittäjäneuvoja, myyntipäällikkö/-johtaja, kenttäpäällikkö, kehityspäällikkö tai muu vastaava, jonka vastuulle kuuluu yrittäjien toiminnan ohjaaminen, tämä valmennusohjelma on tehty juuri Sinulle.

Miten, missä, milloin?

Certified Franchise Manager -valmennusohjelma on monimuotoinen. Siinä valmennusmetodeina ovat lähiopetusjaksot, itseopiskelu sekä henkilökohtainen ohjaus. Kahden päivän mittaisia lähiopetusjaksoja on neljä ja ne pidetään Helsingissä.

Katso jaksojen ajankohdat tästä.

Itseopiskelu sisältää jaksoihin valmistautumistehtävät sekä jaksoilla annettavat oppimistehtävät. Lisäksi valmennusohjelman aikana jokainen osallistuja rakentaa Kehittämisohjelman jostakin ketjussaan olevasta ajankohtaisesta teemasta. Kehittämisohjelman rakentamiseen osallistuja saa henkilökohtaisen ohjauksen koko valmennusohjelman ajan.

Miksi mukaan?

Kehitä itseäsi ketjupäällikkönä ja yrittäjien ohjaajana!

Yrittäjien ohjaaminen on taitolaji, jossa voi ja tulee kehittyä jatkuvasti. Ketjupäällikön tulee kyetä ohjaamaan eri vaiheissa ja tilanteissa olevia erilaisia yrittäjiä niin operatiivisissa kuin liiketaloudellisissakin asioissa. Tässä valmennuksessa kehitetään nimenomaan ketjupäälliköiden liiketoiminnallista osaamista sekä johtamistaitoja, joiden avulla yrittäjien ohjaaminen olisi arjessa helpompaa.

Ammattilaisten osaaminen oman työn kehittämiseen

Valmennuksen toteuttaa Franchise Business College (www.fbc.fi) yhteistyössä Careerian (www.careeria.fi) kanssa. Franchise Business College kuuluu FranCon Groupiin, joka on jo 30 vuoden ajan ollut kehittämässä franchisingliiketoimintaa ja valmentamassa johtoa Suomessa toimivissa ketjuissa laajasti eri toimialoilla. Careeria puolestaan on yksi suurimmista ammatillisista koulutustaloista maassamme.


Sparraustuki toisilta ketjupäälliköiltä

Olennaisen osan valmennusta muodostaa ns. vertaistuki ja verkostoituminen. Opit tuntemaan kollegoitasi eri ketjuista, joiden kanssa sparrailet valmennusohjelman aikana yrittäjän ohjaamiseen liittyvistä haasteista ja aihealueista, jotka ovat kaikille yhteisiä. Saat heiltä arvokasta kokemusta ja näkemystä oman työsi kehittämiseen, ja pääset itse jakamaan samalla tavalla omia kokemuksiasi heille. Valmennusohjelmassa syntyy pitkälle kantavia kumppanuuksia, joista on käytännön hyötyä vielä kauan valmennuksen päättymisen jälkeenkin.

Ajankäytöllisesti tehokas

Ohjelma on rakennettu kiireiselle ketjupäällikölle sopivaksi. Yhteisiä valmennuspäiviä ei ole liikaa, minkä lisäksi useat osiot suoritat etänä Franchisingakatemia -verkko-oppimisympäristössä oman aikataulusi mukaan. ”Kotiläksyt” liittyvät aidosti oman työn kehittämiseen, jota joudut tekemään työssäsi joka tapauksessa. Valmennusohjelma tarjoaa siihen nyt helpomman, ohjatun mahdollisuuden!

Suoritat samalla virallisen tutkinnon

Valmennusohjelma on suunniteltu siten, että suoritat sen aikana samalla myös virallisen, Opetushallituksen hyväksymän Yrittäjyyden ammattitutkinnon Yritysneuvonnan osaamisalalla (tutkinto suoritetaan näyttötutkintona). Tutkinto on hieno lisä ansioluettelossasi ja on julkinen osoitus osaamisestasi yrittäjien ohjaajana.

Ainutlaatuisen edullinen

Valmennusohjelman osallistumishinta on 795 € per henkilö. Hinta sisältää valmennusohjelman kaikkinensa ilman tarjoiluita. Alhaisen osallistumishinnan mahdollistaa valtion tuki tutkintotavoitteeseen koulutukseen. Normaalisti vastaava koulutus maksaisi 4.000 – 5.000 € per osallistuja.


Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu seuraavaan valmennusryhmään täyttämällä yhteystietosi.


Siirry sivun alkuun