Underground Store -ketjun Yrittäjävalmennus starttasi

Underground Store -ketju panostaa yrittäjiensä liiketoimintaosaamisen kehittämiseen. Se käynnisti juuri Franchise Business Collegen kanssa yhteistyössä kehittämänsä valmennusohjelman: ”Underground Yrittäjävalmennus”.

Jyväskylästä vuonna 2006 alkunsa saanut Underground Store on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa vaihtoehtoamuotia seitsemässä yrittäjävetoisessa myymälässä eri puolilla Suomea. Ketju panostaa vahvasti tällä hetkellä yrittäjiensä osaamisen kehittämiseen ja se on suunnitellut yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa valmennusohjelman, joka kantaa nimeä Underground Yrittäjävalmennus. Valmennusohjelma starttasi ensimmäisellä lähijaksolla 18.-19.1.2024 Helsingissä.

Valmennusohjelman missiona on kehittää Yrittäjistä Ammattilaisyrittäjiä, jotka osaavat johtaa yritystään, henkilöstöään ja itseään – ja kasvattaa liiketoimintaansa kannattavasti. Yrittäjiä valmennetaan monimuotoisesti niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksen keinoin. Valmennuksen aikana yrittäjät rakentavat oman yrityksensä kehittämissuunnitelman, johon he saavat ohjausta niin ketjujohdolta kuin valmentajien taholta.


Ohjelman vastuuvalmentaja Matti Taipale Franchise Business Collegesta toteaa: ”On mahtavaa, kun pääsimme käynnistämään juuri Underground Store -yrittäjille suunnitellun valmennusohjelman. Ketjun yrittäjistä huokuu yhdessä tekemisen ilo sekä halu kehittyä ammattilaisyrittäjäksi.”

Underground Store-ketjun perustajat Saija Kotiaho-Ruusu ja Pekko Ruusu näkevät valmennusohjelman olennaisen tärkeänä sekä yrittäjille että koko ketjulle: ”Olemme juuri lanseeranneet franchisingmallin 2.0 ja olennaisena osana sen toteuttamisessa on nykyisten yrittäjiemme liiketoimintaosaamisen kehittäminen. Siksi olemme todella iloisia, että saimme valmennusohjelman nyt startattua onnistuneesti. Uskomme, että yrittäjien osaamisen kehittämisellä on kauaskantoiset vaikutukset ketjumme menestykselle tulevaisuudessa.”


Franchise Business College 22.1.2024

Siirry sivun alkuun