Webinaari: Franchise Prospectus yrittäjärekrytoinnin välineenä

Mikä? 

Franchising on tiedon siirtoa. Tiedon/osaamisen siirto alkaa jo ennen kuin liiketoiminta alkaa. Ketjun yrittäjärekrytointiprosessissa yrittäjäkandidaatille tulee antaa riittävästi tietoa ketjun toimintamallista, jotta hän voi tehdä päätöksensä faktoihin perustuen. Myös ketjun yhteistyökumppanit kaipaavat tietoa ketjun franchisingmallista. Maailmalla yleinen – ja viime aikoina Suomessakin yleistynyt – dokumentti, johon kootaan kattavasti tieto ketjun toimintamallista on ns. Franchise Prospectus. Onko teidän ketjunne toiminta kuvattu jo Franchise Prospectukseen?

Webinaarissa saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

•   mikä on Franchise Prospectus ja mikä sen rooli on franchisingtoiminnassa?

•   miten voin hyödyntää Franchise Prospectusta?

•   mitä asioita tulee sisällyttää Franchise Prospectukseen?

•   miten Franchise Prospectus kannattaa rakentaa?

Kenelle?

Franchise Prospectus yrittäjärekrytoinnin välineenä -webinaari on suunnattu ketjujohdossa työskenteleville, erityisesti dokumentoinnista ja yrittäjärekrytoinnista vastaaville sekä franchisingketjun rakentamista suunnitteleville henkilöille. Seminaari sopii myös sidosryhmäsuhteita kehittäville henkilöille yrityksissä, jotka haluavat myydä palveluitaan ketjuille.

Milloin?

Webinaari järjestetään vuoden 2021 aikana.

Webinaarin hinta on 95€ + alv. (117,80€) Ilmoittautuminen on sitova maksun jälkeen.

Ilmoittautumalla webinaariin, tietosi tallentuu automaattisesti FranCon-ryhmän (FranCon, Franchise Business College, Franchise News ja Ketju.fi) -asiakasrekisteriin. Mikäli haluat poistua postituslistalta, voit ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen info(at)fbc.fi.

     
Oletkorekisteri- ja tietosuojaselosteen *

Siirry sivun alkuun