Kotimaailma-yrittäjien Kasvuvalmennus alkoi

Kotimaailma on kehittänyt yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa yrittäjilleen valmennusohjelman: Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus, jonka missiona on kehittää "Kotimaailma-yrittäjästä Kotimaailma-kasvuyrittäjä". Valmennusohjelma starttasi torstaina 1.11. Helsingissä.

Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus-ohjelmaan osallistuu 15 yrittäjää. Valmennuksen tarkoituksena on tukea ketjun yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää mm. ryhmä- ja yksilövalmennusta. -Yrittäjien osaamista kehittämällä nostamme koko ketjun suoritustasoa. Tämä kuuluu keskeisiin ajankohtaisiin strategisiin toimenpiteisiin ketjussamme. Näin ollen oli loistohomma, että pääsimme nyt aloittamaan tämän valmennusohjelman.-, kertovat ketjun vetäjät Vesa Kauppila ja Aaro Simell.

Ohjelman aikana yrittäjät suorittavat myös virallisen Yrittäjän Ammattitutkinnon. Valmennuksen toteuttaa Kotimaailma-ketjulle Franchise Business College yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.

Franchise Business College 2.11.2018

Siirry sivun alkuun