Taloasema Yrittäjätutkinto

Taloasema -yrittäjille räätälöity valmennusohjelma

                           

                             


Taloasema Yrittäjätutkinto käynnistyi 2.9.2021.

Taloasema-ketjun yrittäjille räätälöity kattava valmennusohjelma ”Taloasema Yrittäjätutkinto”- on ollut käytössä liiketoiminnan kasvua tukevana työkaluna ketjussa jo pitkään. Viimeisimmät vuodet ovat olleet Taloasemassa vahvan kasvun aikaa, ja siten yrittäjien valmennustarpeet ovat jonkin verran muuttuneet vuodesta 2016, jolloin ketjun ensimmäinen Taloasema Yrittäjätutkinto toteutettiin. Näin ollen valmennusohjelmaa uudistettiin monilta osin tämän vuoden starttiin.

Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää Taloasema-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa antaen uusia näkökulmia ja oivalluksia omaan työhön. Lisäksi valmennusohjelma vahvistaa hyviä toimintamalleja oman franchisingyrityksen toiminnan kehittämisessä. 

Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennukseen sisältyy yhden päivän orientaatiojakso sekä neljä kahden päivän jaksoa, jotka toteutetaan etä- tai lähiopetuksena.

Valmennusohjelman aikana ja avulla osallistujat suorittavat myös virallisen Yrittäjän ammattitutkinnon yritystoiminnan kehittämisen osaamisalalla. Valmennuksen toteuttaa Franchise Business College yhteistyössä Mercuria Pron kanssa. 

       

Siirry sivun alkuun