RE/MAX–kasvuyrittäjän muutosvalmennus

RE/MAX-yrittäjille räätälöity kasvuun tähtäävä muutosvalmennusohjelma


Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää RE/MAX-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa - erityisesti antaa yrittäjälle eväitä kasvuun. Muutosvalmennusohjelma on tarkoitettu vain RE/MAX-ketjun yrittäjille ja sisältö on räätälöity juuri ketjun ja ketjun yrittäjien tarpeisiin.                                               

Yrittäjien liikkeenjohdollisia kasvuvalmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennusohjelmaan kuuluu lisäksi neljä kahden päivän ja kaksi yhden päivän lähijaksoa. Lisäksi osallistujat rakentavat valmennusohjelman aikana yritykselleen kasvusuunnitelman sekä toteuttavat johonkin valittuun liiketoiminnan avainalueeseen liittyvän kehittämisprojektin.

Valmennusohjelman yhteydessä yrittäjät suorittavat samalla Opetushallituksen hyväksymän uuden tutkinnon - Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon, jossa keskeisenä on Kiinteistönvälitysliikkeen Johtamisen osaamisalue. Valmennusohjelman toteuttaa yhteistyössä RE/MAX-ketjun kanssa Franchise Business College sekä Mercuria - Kauppiaitten Kauppaoppilaitos.

Siirry sivun alkuun