RE/MAX–kasvuyrittäjän muutosvalmennus

RE/MAX-yrittäjille räätälöity kasvuun tähtäävä muutosvalmennusohjelma


                     

RE/MAX–kasvuyrittäjän muutosvalmennus järjestettiin 4.12.2018-1.11.2019 välisenä aikana. Valmennusohjelman tavoitteena oli kehittää RE/MAX-yrittäjää omassa yrittäjyydessään ja yrityksensä johtamisessa - erityisesti antaa yrittäjälle eväitä kasvuun. Muutosvalmennusohjelma oli tarkoitettu vain RE/MAX-ketjun yrittäjille ja sisältö on räätälöity juuri ketjun ja ketjun yrittäjien tarpeisiin.                                         

Yrittäjien liikkeenjohdollisia kasvuvalmiuksia kehitettiin noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisälsi ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennusohjelmaan kuului lisäksi neljä kahden päivän ja kaksi yhden päivän lähijaksoa. Lisäksi osallistujat rakensivat valmennusohjelman aikana yritykselleen kasvusuunnitelman sekä toteuttivat johonkin valittuun liiketoiminnan avainalueeseen liittyvän kehittämisprojektin.

Valmennusohjelman yhteydessä yrittäjät suorittivat samalla Opetushallituksen hyväksymän uuden tutkinnon - Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon, jossa keskeisenä on Kiinteistönvälitysliikkeen Johtamisen osaamisalue. Valmennusohjelman toteutti yhteistyössä RE/MAX-ketjun kanssa Franchise Business College sekä Mercuria - Kauppiaitten Kauppaoppilaitos.

Siirry sivun alkuun