Pancho Villa -ketjun Päällikkövalmennusohjelman toinen ryhmä starttasi

Pancho Villa -ketju panostaa ravintola-, keittiö- ja salipäälliköidensä osaamisen kehittämiseen ja on juuri käynnistänyt ”Pancho Villa Päällikkövalmennus -ohjelman” toisen ryhmän Nokialla. Ensimmäinen ryhmä starttasi keväällä Helsingissä.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa päälliköiden työkalupakkia arjen johtamistyössä ja parantaa itsenäisen vastuunoton edellytyksiä vapauttaen Pancho Villa -yrittäjän aikaa kasvun johtamiseen. Valmennus toteutetaan monimuoto-ohjelmalla sisältäen ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennusohjelman aikana osallistujat suorittavat myös virallisen Lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

Pancho Villa Päällikkövalmennus -ohjelma toteutetaan kahdessa ryhmässä. Juuri käynnistynyt ryhmä on järjestyksessään toinen ja se starttasi 28.8.2023 Nokialla. Ensimmäinen ryhmä aloitti valmennuksen keväällä Helsingissä. Valmennusohjelmaan osallistuu kaikkiaan yli 40 päällikköä. Valmennusohjelman toteuttaa Pancho Villa Finland Oy yhteistyössä Franchise Business Collegen ja Business College Helsingin kanssa.

Franchise Business College 29.8.2023

Siirry sivun alkuun