Pancho Villa -ketjun Päällikkövalmennusohjelma käynnistyi

Pancho Villa -ketju panostaa ravintola-, keittiö- ja salipäälliköidensä osaamisen kehittämiseen ja on käynnistänyt aivan uuden ”Pancho Villa Päällikkövalmennus -ohjelman”.

Pancho Villa -ketjussa on menneen talven aikana panostettu erityisesti yrittäjien osaamisen lisäämiseen ja sitä kautta ketjun kasvun tukemisen. Tässä yhteydessä on huomattu, että keskeisenä kasvun moottorina on myös yrittäjien työllistämien ravintola-, keittiö- ja salipäälliköiden osaaminen. Niinpä ketjussa on nyt kehitetty yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa erityinen valmennusohjelma Pancho Villa -ravintoloiden esimiehille eli Pancho Villa -päälliköille.

Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa päälliköiden työkalupakkia arjen johtamistyössä ja parantaa itsenäisen vastuunoton edellytyksiä vapauttaen Pancho Villa -yrittäjän aikaa kasvun johtamiseen. Valmennus toteutetaan monimuoto-ohjelmalla sisältäen ryhmä- ja yksilövalmennusta. Valmennusohjelman aikana osallistujat suorittavat myös virallisen Lähiesimiestyön ammattitutkinnon.

Pancho Villa Päällikkövalmennus -ohjelma toteutetaan kahdessa ryhmässä. Ensimmäinen ryhmä starttasi Helsingissä 22.5.2023 ja toisen ryhmän valmennus alkaa Tampereella elokuussa 2023. Valmennusohjelmaan osallistuu kaikkiaan yli 40 päällikköä. Valmennusohjelman toteuttaa Pancho Villa Finland Oy yhteistyössä Franchise Business Collegen ja Business College Helsingin kanssa.

Franchise Business College 30.5.2023

Siirry sivun alkuun