Laatutakuu -ketjun yrittäjävalmennus starttasi

Laatutakuu-ketjun ja Franchise Business Collegen yhteistyössä kehittämä ”Laatutakuu Yrittäjätutkinto” -valmennusohjelma käynnistyi ensimmäisellä valmennusjaksolla 10.6.2022.

Laatutakuu-ketju ja Franchise Business College ovat kehittäneet Laatutakuu Yrittäjätutkinto -valmennusohjelman tukemaan Laatutakuu-ketjun tavoitteita. Valmennusohjelma tähtää ketjun yrittäjien liiketoimintaosaamisen kehittämiseen ja edistää sitä kautta yrittäjien ja ketjun menestyksekästä kasvua. Valmennus antaa yrittäjille tietotaitoa ja työkaluja yritystoiminnan suunnitteluun, kehittämiseen sekä johtamiseen. Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia vahvistetaan noin vuoden ajan kestävällä monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää ryhmä- ja yksilövalmennusta.

Laatutakuu Yrittäjätutkinto -valmennusryhmä kokoontui ensimmäiselle valmennusjaksolleen 10.-11.6.2022 Helsingin Pasilaan. Kaikkien valmennukseen osallistuvien tavoitteena on koulutusohjelman aikana ja avulla suorittaa samalla virallinen Yrittäjyyden ammattitutkinto yritystoiminnan kehittämisen osaamisalalla. Valmennuksen toteuttaa Franchise Business College yhteistyössä Careerian kanssa.

Ohjelman vastuuvalmentaja Essi Liljemark Franchise Business Collegesta iloitsee: ”On hienoa päästä starttaamaan Laatutakuun valmennusohjelma! Kun kokonaisuus on suunniteltu alusta lähtien yhdessä Laatutakuu-tiimin kanssa, sillä pystytään vastaamaan kohdennetusti sekä osallistujien kehittymistoiveisiin että ketjun tavoitteisiin.”

Laatutakuu-ketjun ketjupäällikkö Liisa Väänänen kokee valmennuksen tärkeäksi. ”Räätälöity valmennus on ketjun kannalta erinomainen asia, sillä ohjelman myötä valmennettavat pääsevät kehittämään sekä itseään että koko ketjua. Tämä kuuluu keskeisiin ajankohtaisiin strategisiin toimenpiteisiin ketjussamme”, Väänänen toteaa.

Franchise Business College 26.7.2022

Siirry sivun alkuun