Yrittäjäjohtamisen jatkokurssi

Ensimmäisen ohjelman teema:

-Miten vaikutan ja vakuutan ketjuyrittäjän toimimaan?-

Ketjun johtaminen on vahvasti kommunikointia, kommunikointi ketjussa on johtamista. Mutta miten varmistan kommunikoinnin vaikuttavuuden ja miten vakuutan yrittäjän toimimaan ketjumme tavoitteiden mukaisesti? Valmennusohjelmassa opit pohtimaan yrittäjän motivaatiotekijöitä ja kompetensseja, joiden pohjalta luot johtamisstrategiasi. 

Ohjelmassa opettelet kommunikoimaan yrittäjän kanssa vaikuttavasti, olipa kyseessä sitten esiintyminen ryhmälle yrittäjäpäivillä tai one-to-one-keskustelu yksittäisen yrittäjän kanssa. Myyt sitten ketjunne yrittäjyyttä potentiaaliselle yrittäjälle tai käyt ohjauskeskustelua jo toimivan yrittäjänne kanssa, sinun ketjujohtajana tulee osata esiintyä ja johtaa keskustelu haluamaasi maaliin. Valmennusohjelmassa saat ohjausta ja työkaluja vaikuttavaan johtamiseen.

Koulutus koostuu kahdesta lähijaksosta (2 + 1 päivää), käytännön kehittämistehtävästä ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Kehittämistehtävässä otetaan haltuun uusi työkalu - Yrittäjän kehittymissopimus -“ yrittäjien suoriutumisen johtamiseen. Henkilökohtaisessa ohjauksessa tarkastellaan myös omia henkilökohtaisia viestintätaitoja.

   


Valmentajina toimivat:

   


Matti Taipale
, johtamisvalmentaja, 
Gunnebo Group


 
   Peter Nyman, viestintävalmentaja, 
   uutisankkuri, Ny Man Communication 
 


   Henri Laakso, franchisingasiantuntija,
   FranCon Franchise Consulting

Siirry sivun alkuun