Webinaari: Franchisingliiketoiminnan suunnittelu

Mikä? 

Vanha viisaus sanoo: ”Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty”. Franchisingliiketoiminnassa tämä todellakin pitää paikkansa. Franchising on liiketoimintaa, jonka tulee olla kannattavaa yhteistyösuhteen molemmille osapuolille. Yhteistyösuhteen tulee olla juridisesti pitävä ketjutoiminnan eri vaiheissa ja tilanteissa. Franchisingketjun menestys punnitaan jo suunnitteluvaiheessa. 

Franchisingliiketoiminnan suunnittelu on ennen kaikkea mallintamista. Mitä paremmin asiat ja toiminnot on mallinnettu yhteistyöjärjestelmässä, sitä helpompi sitä on johtaa ja ohjata. Mallintaminen on viime kädessä dokumentointia. Dokumenteista tärkein on Franchisingliiketoimintasuunnitelma.

Tässä webinaarissa kerrotaan mm.:

  • millaisia asioita franchisingliiketoiminnan suunnittelussa tulisi huomioida
  • miksi ja miten suunnittelua kannattaa tehdä ja milloin
  • mikä on franchisingliiketoimintasuunnitelma ja mitä se sisältää
  • miten franchisingliiketoiminnan kannattavuutta voi arvioida jo etukäteen

Kenelle?

Franchisingliiketoiminnan suunnittelu -webinaari on suunnattu sekä franchisingtoimintaa aloittaville että kehittäville yrityksille, erityisesti franchisingliiketoiminnan suunnittelusta vastaaville henkilöille.

Milloin?

Seuraava webinaari järjestetään kevään 2023 aikana.

Webinaarin hinta on 95€ + alv. (117,80€)

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut Franchisingliiketoiminnan suunnittelu -webinaarista ja haluat lisätietoa, täytäthän yhteystietosi tästä, niin olemme sinuun yhteydessä. 


Siirry sivun alkuun