Alina -yrittäjien kasvuvalmennusryhmä II valmistui

Alina -ketju panostaa yrittäjiensä osaamisen kehittämiseen. Yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa rakennettu Alina-yrityksen kasvu- ja kehitysohjelma toteutettiin jo toisen kerran. Ryhmässä 14 yrittäjää kehitti johtamistaitojaan monimuoto-ohjelmalla.

Järjestyksessään toinen Alina -yrityksen kasvu- ja kehitysohjelma on päättynyt. Ohjelmassa oli 14 osallistujaa. Valmennusohjelman tavoitteena oli antaa Alina-yrittäjille ennen kaikkea eväitä oman yrityksen ja henkilöstön johtamisen kehittämiseksi sekä tukea heitä yrityksensä kasvussa.

Valmennus toteutettiin noin puoli vuotta kestäneellä monimuoto-ohjelmalla, joka sisälsi sekä lähiopetusta ryhmissä että henkilökohtaista ohjausta. Valmennukseen osallistuneet rakensivat valmennuksen aikana yritykselleen kasvusuunnitelman. Valmennuksen toteutti Franchise Business College ja vastuuvalmentaja toimi Franchise Business Collegen liiketoimintajohtaja Matti Taipale.

Valmennusohjelman yhteydessä osallistujat suorittavat samalla Opetushallituksen hyväksymän Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Tutkinnon ohjauksesta vastaa Careeria.

Valmennus koettiin osallistujien keskuudessa hyvin hyödylliseksi. ”Haluan kiittää kaikista valmennuspäivistä ja erityisesti kaikista konkreettisista opeista, joita valmennuksesta sain. Osan niistä olen ottanut jo käytäntöön, ja osa on paperilla ylhäällä ja mietintämyssyssä.” , Alina-yrittäjä Kirsi Viro kiitteli.

Franchise Business College 22.3.2024

Siirry sivun alkuun